Wat kan RUN4Semmy NY Marathon voor u betekenen?

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Erik van Markus met zijn deelname aan de marathon van New York indirect de aanzet heeft gegeven waardoor Stichting Semmy is opgericht. Nu een mooie aanleiding om het initiatief grootser op te pakken!

En hoe… gesteund met een aantal bekende Nederlanders gaan we dit jaar de New York Marathon met z’n allen volbrengen voor Stichting Semmy! Steun ons nu!! 

Ja, ik Doneer!

Doneren kan op twee manieren:

1. Druk op de knop: Ja, ik Doneer! Je wordt direct doorgelinkt naar de site van Stichting Semmy. Zet in de omschrijving: donatie Run 4Semmy NY Marathon.

2. Maak het gewenste bedrag zelf over op: bankrekening NL07ABNA0626383463 t.n.v. Stichting Semmy in Weesp. Zet in de omschrijving: donatie Run 4Semmy NY Marathon.

---------------

Volg de Facebookpagina: RUN4Semmy NY Marathon

Wat heeft RUN4Semmy NY Marathon u te bieden?


Zet je in voor Stichting Semmy, steun ons nu!!

Ja, ik Doneer!

Doneren kan op twee manieren:

1. Druk op de knop: Ja, ik Doneer! Je wordt direct doorgelinkt naar de site van Stichting Semmy. Zet in de omschrijving: donatie Run 4Semmy NY Marathon.

2. Maak het gewenste bedrag zelf over op bankrekening NL07ABNA0626383463 t.n.v. Stichting Semmy in Weesp. Zet in de omschrijving: donatie Run 4Semmy NY Marathon.

---------------

Dit zijn de kanjers die dit jaar de New York Marathon gaan lopen voor Stichting Semmy!!

Onze sponsors zijn New BalanceRunnersworld en On your feet.

---------------

Er is een samenwerking gesloten met reisorganisatie ATPI. Zij zullen de reis en het verblijf in New York professionaal verzorgen. Daarnaast zijn we heel erg verheugd dat de deelnemers professioneel begeleid worden door het team van THE DISQ.

RUN4Semmy NY Marathon

Unieke Voordelen


Maak het verschil, geef kinderen met hersenstamkanker een kans!

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 125 kinderen te maken met een hersentumor. Hiervan is circa 2/3 een glioom, oftewel per jaar krijgen ongeveer 80 kinderen een glioom in de hersenen. Circa 15% van de hersentumoren bij kinderen is een hersenstamtumor

Donatie voor een goed doel

Hersenstamkanker (DIPG / ponsglioom) is relatief zeldzaam. Helaas betekent dit wel dat er elke 2 a 3 weken in Nederland een kind overlijdt vanwege een hersenstamtumor. Daarom is het noodzakelijk dat wij zelf met uw hulp geld bijeen brengen.

"Hoop doet leven"

Onze frustratie is dat de genezingskans van een hersenstamtumor (DIPG / ponsaglioom) nog steeds vrijwel 0% procent is en dat je als ouders van de één op de andere dag weet dat je je kind tussen 2 en 12 maanden kwijt bent.

Maatschappelijke betrokkenheid

Met uw geld kunnen wij onderzoeken opstarten en als er resultaten te verwachten zijn, kunnen er fondsen aangevraagd worden bij de grote fondsenwervers.

Onze Partners


Getuigschriften

Fostered by
RUN4Semmy NY Marathon